13/12/2023

Ako na žiacke komunitné projekty?

Ako na žiacke komunitné projekty?

Veľa nových kamarátstiev a ešte viac vymenených informácií a skúseností v oblasti realizácie mládežníckych komunitných projektov!

a to vďaka našej celoštátnej žiackej a študentskej konferencii “Ako na žiacke komunitné projekty?”, ktorá sa konala v piatok 24.11.2023! Študenti a študentky 2. stupňa ZŠ a SŠ sa stretli, aby predviedli svoje inovatívne nápady, vášeň a odhodlanie vytvárať udržateľnú budúcnosť. Od ekologických iniciatív, cez sociálne projekty až po komunitné záhrady, títo mladí ľudia dláždia cestu pozitívnym zmenám! Obrovské poďakovanie patrí pre všetky skvelé mysle, ktoré sa zúčastnili, spolupracovali a zdieľali svoje vízie, učiteľkám a učiteľom, ako aj prednášajúcim!

Na podujatí bola predstavená Crowdfundingová príručka určená pre mládežnícke komunitné projekty. Je napísaná písmom priateľským k dyslektičkám a dyslektikom a pozrieť si ju môžete tu: Crowdfundingová príručka.pdf

Podujatie bolo podporené z dotácií MŠVVaŠ SR v oblasti práce s mládežou, ktoré administruje NIVAM – Národný inštitút vzdelávania a mládeže. Ďakujeme.